Hvidovreparken

Afdelingsbestyrelsen

221 boliger er grundfundamentet i boligafdelingen Hvidovreparken. Disse beboer er drivkraften til at gøre Hvidovreparken til et godt sted at bo.
Vi er sammen forpligtiget til, at varetage det ansvar, som det er at have bolig her og yde det fornødne tilsyn til bygninger, boligområdet og alle vores naboer.
– det kaldes beboerdemokrati !

Beboerdemokratiet i Hvidovreparken

Et fornuftigt samarbejde mellem de 221 familier der, er Hvidovreparkens beboere, er en forudsætning for, at vi kan få det hele til at fungere.
Der er beboernes ansvar, at de lovpligtige relationer til myndigheder og andre eksterne institutioner bliver varetaget, og dels er det vores økonomi (de 221 familiers husleje) , som også skal forvaltes på lovlig vis.

På det årlige afdelingsmøde, som regel  i marts måned vælger Hvidovreparkens beboere en afdelingsbestyrelse til at repræsentere sig.

Det er bestyrelsen, der træffer de daglige beslutninger vedr. boligafdelingen.

Afdelingsbestyrelsen består af 5 medlemmer og to suppleanter, som skal styrer afdelingens økonomi, vedligeholdelsesplaner og øvrige aktiviteter i tæt samarbejde med boligadministrationsselskabet KAB og driftsledelsen.

Afdelingsbestyrelsen varetager løbende bestyrelsesansvar i forhold til KAB og boligafdelingens drift.

Afdelingsbestyrelsen har pligt til at efterleve afdelingsmødets beslutninger og beslutninger truffet ved urafstemninger.

Mød afdelingsbestyrelsen

Bestyrelseslokalet er åbent hver 2. onsdag i ulige uger fra klokken 12-14.
Adressen er Præstemosen 13 i kælderen (dør telefon sidder i modsatte side end opgangsknapperne).

Afdelingsbestyrelsens medlemmer

Formand:
Niels-Peter Nielsen

Kasserer:
Sussie Houg

Bestyrelsesmedlem:
Kim Wulff

Bestyrelsesmedlem:
Mie Holmberg

Det beboerdemokratiske arbejde

Blandt mange andre forhold er afdelingens beboerne forpligtiget til at planlægge bygningernes vedligehold og budgettet herfor 10 år frem i tiden, så vi fremadrettet har en både sund bebyggelse og holdbar økonomi.

Beboerne vælger afdelingsbestyrelsen, som sine repræsentanter til at administrere dette hverv, og betaler desuden via huslejen et boligadministrationsselskab-KAB til at håndtere de mange påkrævede og nødvendige praktiske opgaver: Udlejning af boligerne, huslejebetaling, indflytninger, energi, administration af boligområdet, drift af det lokale ejendomskontor mm.

Her kan du se en video, som beskriver beboerdemokratiets vilkår for dig, afdelingsbestyrelsen, boligselskabet samt KAB.

Video: Bedre boliger for alle

TOP